“The Downfall”…


Speeldag 22 in de L-V-L. Fc Voet die tot voor vandaag op 17 punten in de kelder van het klassement bengelde kwamen op bezoek met de bus, en een zalige ploeggeest. 
We ondergaan het spel het eerste kwartier al. Omstreeks 25 minuten voetballen, ziet de scheidsrechter een fout in de zestien en legt de bal op de stip. Voet maakt er 0-1 van, Amper 5 min later brengt Dave de stand gelijk. De komende 20 minuten zien we een beetje heen en weer gevoetbal met niet veel noemenswaardige spelmomenten of kansen voor beide ploegen. Tot opnieuw Dave, de bal vlak voor rust, met een mooie kapbeweging in de verste hoek kan binnenschuiven en ons op voorsprong schiet.
2-1 ruststand.
De tweede helft komen we niet sterker uit de kleedkamer, opnieuw zijn we nonchalant met de passes en lijden al snel balverlies, Voet kan hiervan profiteren en komt wat dansen in onze zestien, tot Wesley een duwtje in de rug geeft en de aanvaller zonder twijfelen gaat liggen, een terechte penalty. Voet zet hem opnieuw om en brengt de score op gelijke hoogte. Ook aan de andere kant van het veld mogen we nog een penalty waarnemen, Tryggve werd tegen de grond gewerkt, en tracht de penalty zelf om te zetten, maar de doelman zit erbij. Geen 3-2 maar wel enkel minuten later de 2-3. Kansen verkeken en deksel op de neus. 
Opnieuw een verlies tegen een staartploeg, hoe mooi onze heenronde ook was, we hebben het werk van toen, in slechts enkele wedstrijden, in de vuilbak gegooid. 6 op 18 na de winterstop, en 0 op 9 sinds onze laatste overwinning. ‘Der Untergang’ is ingezet. 
We komen pas op 16 Maart terug in actie voor de competitie tegen RS Corsica.