Revanche op Club 2.

Gisteren kwam Fc Club 2 op bezoek in de laagland arena. ⚽
We hadden nog iets recht te zetten uit de heenronde, en we zijn er dan ook met die ‘grinta’ aan begonnen. Balletje op de paal, balletje op de lat, acht hoekschoppen, balletje zeilt net over de kruising… En dan 1 sterke counter en we staan weliswaar 0-1 achter 🤔 Geen ramp… We spelen duidelijk beter voetbal en spelen hoofdzakelijk op de helft van de tegenstander. We maken er al snel 1-1 van op vrije trap van Björn. Meteen ook de ruststand. Na de rust starten we ongewijzigd aan de tweede helft. Zelfde verhaal, keeper van club 2 haalt tot 3 maal toe een laag schot uit doel. Het is op hoekschop, dat Timmy, aan de 2de paal komt ingelopen en staalhard binnen kopt. Keeper is kansloos. 1-2. Amper vier minuten later maakt Dimitri er 1-3 van. Beetje gretigheid en nonchalance laten de 2-3 toe, die nog maar net binnenhobbelt en de spanning meteen terug in de match steekt. Het blijft echter 2-3, de drie punten blijven thuis en brengen ons een plaatsje omhoog naar positie 3 !

Na de wedstrijd hielden we onze jaarlijkse Winterbarbecue, die alweer in extreem slechte weersomstandigheden 🌧️☔ moest plaatsvinden, maar toch een gezellig feestje werd. We danken alle deelnemers voor jullie aanwezigheid! 💪

Volgende week trekken we naar het veld van VK Bergen, de 🏟️ ‘Chill-out Arena’ 🏟️noemen de ‘Montanas’ het 👌Moeilijke verplaatsing, maar elke wedstrijd moet gespeeld worden ! ⚽

🔜 Aftrap om 14.30h, Oostakker (Sportcentrum De Dreef) 1
2290 Vorselaar