Meespelen / Lid worden ?

Wie zoeken we:

• Versterking in elke linie & BESCHIKBAAR OP 17-23-24-31 augustus voor vriendschappelijke wedstrijden.

• Passie voor voetbal
  • Teamplayer
  • Winnersmentaliteit
  • Ten minste 16 jaar (en toestemming van je ouders)
  • Afkomstig van de provincie Antwerpen .

Wat verwachten we:
  • Je betaalt jaarlijks lidgeld (65€) cash of via overschrijving waarvan je een bepaald bedrag terugkrijgt van je ziekenfonds !
  • Je kan regelmatig meespelen (uit en thuis wedstrijden op zaterdag  -aftrap varieert tussen 13.00h en 18.00h-) en je kan regelmatig een training meepikken. (op donderdagavond van 19.30h tot 21.00h)
  • Je speelt steeds veilig en verantwoord.
  • Je wilt je ook buiten het sportieve engageren binnen de club op evenementen en tornooien.
  • “Grinta” op het veld 🙂
Hieronder 10  kenmerken die u een geschikte ploegmaat voor ons maken…
  1.  Je bent zelfzeker, maar niet ARROGANT.
  2.  Je leert & groeit van je eigen fouten, en die van anderen.
  3.  Je helpt jongere ploegmaats met minder ervaring.
  4.  Je bent er snel bij om een ploegmaat met een slechte dag, de rug te helpen rechten.
  5.  Je luistert, je kan gecoacht worden, en je respecteert je coach en andere officiëlen.
  6.  Je respecteert de tegenstanders, maar je hebt er geen schrik van.
  7.  Je traint even graag als dat je een match speelt.
  8.  Wanneer het team scoort, zijn de eerste mensen die je feliciteert, je ploeggenoten.
  9.  Je scoort liever minder doelpunten en wint, dan dat je veel scoort en wedstrijden verliest. Team belang voor op eigen belang.
  10.  Je bent bereidt om elke rol op het veld op te nemen als je het team daarmee helpt.
Wat krijg je in de plaats voor je lidgeld ?
  • Nieuwe vrienden ! 🙂
  • Je bent verzekerd voor alle soorten miserie die je op een voetbalveld kan meemaken gedurende het hele seizoen ! Bovendien ben je buiten de club ook 24/24 verzekerd voor andere sporten die je in je vrije tijd doet zoals Joggen, wandelen, fitness, zwemmen, yoga, rolschaatsen en fietsen.
  • Tientallen matchen puur voetbalplezier in competitieverband/ een beker avontuur.
  • Al je persoonlijke statistieken van elke wedstrijd waar je aan deelneemt worden bijgehouden in je online profile op www.fc-dasgenezever.be (Speelminuten, goals, assists, geel & rood, aantal matches, Win ratio, draw ratio en loss ratio.)
  • Je bent sociaal geëngageerd en neemt deel aan tal van zij evenementen die je gegarandeerd veel plezier zullen opleveren.
  • Elke wedstrijd worden er foto’s en video’s gemaakt die vervolgens op onze website en facebookpagina worden gedeeld. Je kan op deze manier ook je prestaties op het veld simpel delen via social media. Laat die goals dus maar komen ! 🙂
  • Fruit voor de wedstrijden  en hapjes na de thuiswedstrijden.
  • Maar het belangrijkste van al, je kan je hobby uit volle teugen beleven 😉

Lees hier hoe we uw persoonsgegevens beschermen: Privacyverklaring

Lees hier ons huishoudelijk reglement 2019-2020

Ben je overtuigd ?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door zoveel mogelijk over jezelf en je vorige voetbalervaringen in een mailtje naar info@fc-dasgenezever.be door te mailen.
Of via onderstaand contactformulier.