VK Klungel vs FC DasGeneZever

4 - 6
Full Time

Samenvatting

Vandaag stond er een wedstrijd naast de Rupel op het programma. We maakte de verplaatsing naar Rumst waar we het opnamen tegen VK Klungel.

Exact 15(!!!) seconden na de aftrap was het al raak ! Schani Firens voert druk uit op de keeper die de bal aan zich voorbij ziet gaan en werkt in doel met een ‘hakje’.
Schani Firens (ex-speler van VK Klungel) veegt zo de brilscore van het bord. .. Het is niet lang wachten op een volgende doelpunt…Eddy Omondi komt alleen voor doel en schuift hem beheerst voorbij de keeper. 0-2 na amper 5 minuten spelen. Alsof dat nog niet genoeg was is het 5 minuten later opnieuw Schani Firens die op assist van Branco Moeskops de bal laag over de grond voorbij de keeper schuift.  Met een 0-3 voorsprong na 10 minuten kunnen onze jongens even in de zetel gaan zitten. De tegenstander kan voor rust nog een goaltje tegenprikken en maakt er 1-3 van. Mooie en verdiende ruststand voor onze mannen.

De 2de helft begint identiek. DGZ bepaalt het spel en drukken naar voor.  Het is opnieuw Eddy Omondi die de bal ver buiten de 16 veroverd en er tot diep in de 16 mee verder buffelt en opnieuw beheerst binnenschuift. 1-4 ! De weergoden komen zich moeien en de wind en regen komen stokken in de wielen steken… OF dat had je gedacht… Ken Janssens krijgt  op 20 meter van doel de bal, komt naar binnen en beslist een schot te wagen. IN DE LINKERKRUISING ! 1-5 !
om onze doelpuntenreeks af te ronden tovert ook Wesley Moons nog een plaats schot uit de voet. Hij plaatst hem een tiental centimeter langs de goeie kant van de paal ! . 1-6 !

Vk Klungel kan in de laatste 20 minuten nog terugkomen tot 4-6 maar onze jongens hebben de wedstrijd volwassen uitgespeeld !
Met deze overwinning veroveren we onze 4de plaats opnieuw ! #COYB !

Volgende week komt Fc De Weerdt op bezoek in het Laagland Stadion. Aftrap om 13h!

Details

Datum Time Divisie Seizoen Full Time
Oktober 7, 2017 2:30 pm L-V-L 4de Divisie 2017-2018 90'

Terrein

Terrein Uitgedekt Schoor - Europalaan 1-3, 2840 Rumst, België
Europalaan 1-3, 2840 Rumst, België

Resultaten

Club1st Half2nd HalfGoalsUitslag
VK Klungel134Loss
FC DasGeneZever336Win

FC DasGeneZever

2Koen Valckx 26 Verdediger
3Wesley Moons Verdediger
4Tom Jacobs 17 Aanvaller
7Schani Firens Aanvallende Middenvelder
10Jay Omondi Aanvaller
17Andy Struyf 4 Aanvaller
18Tryggve Bauweraerts Aanvaller
19Ken Janssens 28 Midfielder
23Timmy Moons Verdedigende Middenvelder
25Raymond Carvers Flank Aanvaller
26Branco Moeskops 2 Aanvaller
28Kevin Vermaelen 19 Midfielder
29Christophe Van Deun Links Back

Vice Voorzitter: Gunther Renne
Penningmeester: Corina De Mulder
Voorzitter: Michael Verbeeck