Fc DasGeneZever vs Fc Forza 30 September 2017

DGZ vs Fc Forza Recap

DGZ kwam gretig aan de start. Gezien het drassig veld en de aanhoudende regen werd er nog goed voetbal op de mat gelegd.  De kansen om een eerste voorsprong op het bord te zetten blijven niet lang uit.
Het is Eddy Omondi die de eerste kans krijgt om de brilscore ongedaan te maken, hij kan zichzelf alleen voor de keeper vrijlopen en schiet op de keeper. 5 minuten later is het Schani Firens die een reuzekans laat liggen… Op voorzet van Ray Carvers naar de 2de paal staat Firens vrij maar beslist net naast.

Het voetbal gaat mooi overenweer richting beide doelen. het zijn dan ook 2 aan elkaar gewaagde tegenstanders. en Beide keepers hebben hun handen vol met het doel schoon te houden.
Bij het rustsignaal heeft nog geen ploeg de nulletjes van het bord kunnen vegen. Het is dan ook duidelijk wie eerst scoort zal met de overwinning naar huis gaan in dit duel.

De tweede helft begint identiek. onze jongens gaan opzoek naar een voorsprong maar de ijzersterke verdediging van Forza beslist daar anders over.  We worden afgestraft halverwege de tweede helft door een binnentikkertje aan de 2depaal.

10 minuten later maakt forza er 0-2 van. DGZ laat de kopjes niet hangen en gaat opzoek naar de aansluitingstreffer die komt er uiteindelijk in de 90Ste minuut. Verre uittrap van Trygg richting Ashmat die de bal over de verdediger lobt en Wesley moons breekt los en kan de keeper mooi uitspelen. 1-2 is de eindstand van deze mooie wedstrijd.

Onze Man Of The Match zijn er 2 geworden deze wedstrijd , Onze keeper Bjorn & onze (voor deze match) reservekeeper Tryggve die elks minstens 3 mooie saves aan het publiek hebben kunnen laten zien ! Proficiat ! Tryggve Bauweraerts & Bjorn Van Deun !

Volgende week maken we de verplaatsing naar Rumst, waar we het opnemen tegen VK Klungel om 14.30h
Europalaan 3 – Rumst (terhagen)

#COYB #WijZenGeneZever

September 30, 2017 1:00 pm L-V-L 4de Divisie 2017-2018 90'