DGZ = BACK

Ondertussen zijn we bij DGZ al 2 oefenduels ver in de heropstart sinds de COVID-19 crisis. We wonnen beide duels, en hopen de volgende vrienschappelijke wedstrijden en de competitie zonder verdere opschortingen te kunnen spelen. De kalender voor dit seizoen kan u alvast hier vinden.

Aangezien elke club een centje kan gebruiken om deze crisis zonder inkomsten door te komen, werven we nog steeds ‘ere-leden’ aan.
Alle informatie daarover kan je hier vinden. Check it out 😀

Dit seizoen hebben we eveneens een ‘Raad van bestuur’ toegevoegd aan onze rangen. Zo gaan we voor een duurzame toekomst met veel handen ter ondersteuning. Check dit via ‘Bestuur’

Niemand weet wat komend seizoen zal brengen omwille van de covid-19 crisis, maar wat we wel met zekerheid kunnen vertellen is dat we er alles aan zullen doen om de opgelegde richtlijnen zo goed mogelijk op te volgen en op die manier competitief voetbal zolang als mogelijk te blijven uitoefenen.
-Vanaf 25 Juli mogen er geen toeschouwers meer afzakken naar onze thuis en uitwedstrijden. Gelieve dus voor de komende periode thuis te blijven, wij houden onze trouwe supporters op de hoogte via sociale media en website.